Marturiile clientilor

Multumesc pentru rapiditatea comenzii si pentru ca m-ati ajutat sa-mi aleg becurile led potrivite masinii mele. 

Recomand!

Andrei Amariei, 22 oct. 2019

Am comandat cu plata online un set de genți de voiaj pentru un BMW seria 5. Întrucât le-au făcut la comandă, mi-au venit după 4 zile, împachetate ireproșabil și sunt exact de calitatea prezentată pe site. 

Recomand cu mare căldură, mai ales ca oamenii te ajuta și-ți explică exact și-ți dau sfaturi de care ai nevoie. 

Radu Romica, 19 aug. 2019

Vreau sa mulțumesc pentur setul de huse primit care este exact ca în fotografiile de pe site. Nepricepandu-ma foarte bine nu am comandat exact pentru modelul meu de mașină. Am fost sunata de o doamnă drăguță care mi-a schimbat comanda și mi-au dat exact pentru VW polo. I am recomandat tuturor prietenilor! 

Mariana Popa, 30 apr. 2019

Nu este prima data când comand de la ei.

Am comandat și anterior mai multe accesorii și pot spune ca pe lângă produse sunt plăcut impresionat de modul cum te sfătuiesc sau au grija să comanzi exact ceea ce ai nevoie. 

Sunt foarte mulțumit și o sa mai revin. ☺️ 

George, 05 sept. 2018

Oameni seriosi. |Am avut ceva nelamuriri fata de un produs si mi-au rapuns foate repde. Dupa ce am comandat curierul mi-a adus produsul in 2 zile. Recomand!

Vasile Leonard, 30 oct. 2017

Am comandat bagaje KJUST pentru un Audi A6. Mi-au venit acasă după 4 zile. Calitatea este ireproșabilă, se potrivesc perfect în portbagaj. Recomand cu încredere. Oamenii foarte serioși, mi-au dat toate informațiile necesare. Transportul a fost gratuit.

robert Vasile, 30 oct. 2017