Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului blueteam.ro (blueteam.ro). 

Site-ul blueteam.ro (blueteam.ro) este operat de societatea SC Jazzy Team SRL, cu sediul in Nicolae Titulescu, nr. 17., Buzau, Buzau, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J10/981/2011. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului blueteam.ro (blueteam.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

www.blueteam.ro  denumirea comerciala a societatii Sc Jazzy Team SRL

Vanzator – www.blueteam.ro

Cumparator – persoana fizica / juridica ce isi creeaza cont in site in vederea efectuarii unei comenzi.

Utilizator – orice persoana fizica / juridica care prin inregistrarea pe site si prin finalizarea procesului de creare a contului isi exprima acordul cu privire la termenii si conditiile site-ului teamblue.ro

 Cont – sectiunea din site ce contine informatii despre client formata din adresa de e-mail si parola si care permite cumparatorului plasarea Comenzii.

Site – domeniul www.blueteam.ro

Comanda – forma de comunicare prin intermediul unui document electronic prin care Cumparatorul isi exprima intentia de a achizitiona produse de pe Site.

Bunuri si Servicii – produsele si serviciile pe care Vanzatorul le furnizeaza Cumparatorului.

Contract – contractul incheiat la distanta intre Cumparator si Vanzator, fara prezenta fizica a acestora.

Continut – toate informatiile de pe site, din email-uri sau comunicate prin oricare alt mijloc de Vanzator catre Cumparator.


POLITICA DE VANZARE ONLINE

Oricarui client ii este permis accesul pe site si plasarea unei comenzi.

Din motive justificate www.blueteam.ro isi rezerva dreptul de a nu expedia comenzile acelor clienti care ar putea prejudicia in vreun fel Vanzatorul.

Prin plasarea unei comenzi telefonice sau prin intermediul retelei de socializare Facebook, clientul isi exprima acordul cu privire la termenii si conditiile site-ului www.blueteam.ro

Prin plasarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza activitatea.

Confirmarea comenzilor se face telefonic, iar mail-ul primit de catre cumparator are doar rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii.

O comandă neconfirmata nu presupune o rezervare a produselor. Comenzile vor fi onorate în ordinea cronologica în care au fost inregistrate în baza de date si doar dupa confirmarea telefonica a acestora.

Prin finalizarea unei comenzi, Cumparatorul isi exprima acordul ca informatiile furnizate sunt adevarate si complete, acestea fiind necesare la procesarea si expedierea comenzii.

Se considera incheiat Contractul intre Vanzator si Cumparator in momentul in care Vanzatorul informeaza prin intermediul postei electronice Cumparatorul de expedierea Comenzii.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si blueteam.ro (blueteam.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul blueteam.ro (blueteam.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Atentie: produsele sunt instalate de client cu respectarea legilor si normelor in vigoare pe teritoriul Romaniei. Asiguram ca toate produsele vandute sunt legale spre vanzare pe teritoriul Romaniei dar modul de instalare si raspunderea pentru acest fapt este cu totul in raspunderea CUMPARATORULUI. 

Orice instalare neautorizata se face pe rapsunderea clientului.

Orice instalare a produsului in afara unui service neautorizat sau a unui service se specialitate, duce la pierderea garantiei. 

PROCEDURA RETUR

   Pentru a returna produsele comandate in termen de 14 zile de la primirea produselor, va rugam sa ne transmiteti pe mail si va vom contacta noi .

     

Returnarea banilor se face doar prin transfer bancar, in contul mentionat de dumneavoastra, NU cash, din motive de siguranta. Nu ne asumam raspunderea in cazul in care dumneavoastra ne dati contul bancar gresit, drept pentru care va rugam sa verificati contul inainte sa il trimiteti.

Produsele NU se returneaza prin intermediul Postei Romane.

 Produsele NU se returneaza cu taxa ramburs, in cazul in care ne expediati astfel un colet, suntem nevoiti sa refuzam preluarea acelui colet.

Produsul / produsele trebuie ambalate corespunzator , pentru a nu se deteriora in procesul de transport (in cazul in care produsul se deterioreaza din cauza ambalarii necorespunzatoare, returul banilor / inlocuirea produsului nu va mai fi posibila). Nu ne asumam raspunderea pentru daunele aduse produsului din cauza ambalarii necorespunzatoare.

    

Produsul trebuie trimis in ambalajul original, cu toate accesoriile primite, inclusiv FACTURA , fara ambalaj sau accesorii, returul banilor nu se poate face. Produsul trebuie sa fie in starea initiala, asa cum a fost primit, NU trebuie sa prezinte modificari estetice, urme de uzura, mirosuri(parfum, alte substante chimice), deformari, etc.

  

Foliile pentru telefon(de sticla, cu sclipici,etc), popsocketurile sau produsele similare nu pot fi returnate daca au fost lipite pe telefon sau daca a fost dezlipita folia de protectie de pe spatele acestora. 

In cazul in care un produs este returnat, insa clientul nu transmite un numar de cont bancar si titular al contului in termen de 3 zile lucratoare, produsul va fi trimis inapoi clientului, acesta urmand sa suporte taxele de transport.

Produsele defecte declarate in termen de 2 zile de la receptionare se pot inlocui / returna pe cheltuiala teamblue.ro ( acestea se pot inlocui in limita stocului disponibil cu produse identice). Nu ne asumam raspunderea pentru neanuntarea acestor defecte in termenul stabilit.

In cazul in care doriti sa returnati / schimbati produsul / produsele deoarece acestea prezinta defecte de fabricatie, taxa de returnare / schimb este suportata de catre firma noastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne anuntati de defectul acestui produs si sa ne trimiteti poze intr-un mesaj privat pe facebook, iar noi va vom inlocui produsul cu unul nou, identic.

Defectul produsului trebuie anuntat in maxim 2 zile de la primire, dupa cele 2 zile de la primire, nu ne asumam raspunderea pentru produs.

Puteti trimite coletul prin orice curier rapid la depozitul nostru: Municipiul Buzau, str. Nicolae Titulescu, nr.17, judet Buzau, telefon 0771322966 . Trebuie sa achitati contravaloarea transportului la curier si sa NU specificati ramburs.


Returnarea banilor se face in mod normal in termen de 14 zile de la primirea coletului, insa noi garantam returul banilor in 3-4 zile lucratoare, de la primirea coletului.

 In cazul in care va livram / facturam gresit produsul / produsele, cheltuielile de returnare / re-expediere vor fi suportate de catre noi (se aplica doar daca anuntati aceasta eroare in maximum 48 ore de la primirea coletului).

     

In cazul in care ati efectuat o comanda pe site-ul nostru de produs/ produse care nu vi se potrivesc, le puteti schimba in 14 zile. Taxele de livrare vor fi suportate de dumneavoastra. Trebuie sa ne anuntati printr-un email la jazzyteamblue@gmail.com

Puteti trimite coletul prin orice curier rapid la depozitul nostru din Municipiul Buzau, str. Nicolae Titulescu, nr.17, judet Buzau, telefon0771322966 .

     

In cazul in care produsul comandat de dumneavoastra trebuie trimis catre garantie, ne puteti trimite acest produs impreuna cu toate accesoriile primite si cu factura fiscala, prin orice curier rapid la depozitul nostru. 

Produsele susceptibile de nerespectarea conditiilor de garantie vor fi preluate in regim normal de garantie pentru redirectionarea catre un service autorizat in vederea diagnosticarii.

a). in cazul in care se constata un defect de fabricatie, se va repara sau inlocui produsul.

b). in cazul in care se constata o nerespectare a conditiilor de garantie, produsul nu va fi inlocuit. Acesta se poate repara contra cost la cererea clientului.

Contravaloarea transportului coletului "client-furnizor/furnizor-client" va fi suportat de catre client.  

Garantia produselor este reprezentata de factura fiscala. Factura se regaseste in interiorul coletului / plicului sau in spatele notei de transport in interiorul foliei cu documente de transport.Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. blueteam.ro (blueteam.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Blueteam.ro (blueteam.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Blueteam.ro (blueteam.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul blueteam.ro (blueteam.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului blueteam.ro (blueteam.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email jazzyteamblue@gmail.com